Babyalarmer og babyudstyr

Kan du modificere softwaren i en babyalarm?

For et par måneder siden, var der en del snak om man kunne modificere softwaren i sin gamle babyalarm, og få nye funktioner. Babyalarmer er noget af det mest populære inden for babyudstyr, og faktisk mere brugt en bæreseler, barnevogne og autostole. Der var bl.a. en bruger på Reddit, som havde installeret softwaren for den nye neonate bc 5800d i sin gamle babyalarm, og fået en del ekstra features, og dermed en mere moderne baby alarm, uden at betale ekstra for den. Men er det noget om snakken, eller var det blot et scam? Lad os prøve at se lidt nærmere på dette. Har du ikke alt for gammel Motorola babyalarm, så er det ofte muligt at opgradere software i den. Men som regel kun til en software som passer til den model. Du kan f.eks. ikke tage en nabby babyalarm og installere softwaren til en babyalarm Neonate, det vil med stor sandsynlighed ikke virke.
Men du vil kunne tage en motorola baby alarm mbp11 og opgradere til en nyere version af softwaren, og ofte få rettet nogle mindre fejl og den slags. Der er meget sjældent der kommer nye funktioner i disse software opdateringer, da dette ofte også vil betyde ny hardware.
Når det så er sagt, så har vi før set eksempler på nogle producenter, som har lanceret en luksus model af deres babymonitor, og så en skrabet billigere version, men som rent faktisk har samme hardware. Lidt som vi ofte ser det med grafikkort til computere. På den måde ramme de både dem som vil have det bedste, og dem som ikke har råd til det bedste. Ret smart faktisk, da de jo stadig vil tjene på at sælge den dyre model noget billigere, men hvor de blot har slået enkelte funktioner fra. Her vil man i nogle tilfælde kunne installere softwaren på den dyre model, på den billige og så få samme funktionalitet som i den dyre, men uden at betale mer prisen. Det giver ret god mening. Men i langt de fleste tilfælde er dette dog ikke muligt, da der er tale om meget forskellig hardware. Så i næsten alle tilfælde, vil du kun kunne opgradere softwaren, med en software der passer til den model du har. Heldigvis har man ikke disse overvejelser med langt det meste andet babyudstyr. Der er jo ingen software i de bæreseler, eller børnesenge man køber nu om dage. Selvom det godt kunne se noget anderledes ud om blot 10 år.

Læs også: Babyalarm og babyudstyr til din baby

Købe babyalarm med eller uden kamera?

Man er lidt usikre på om de skal betale det ekstra, og så få en babymonitor med skærm, hvorved de også kan se deres barn. F.eks. via en app på deres smartphone eller tablet. Det at kunne overvåge din baby, mens den lille ligger i sin tremmeseng eller vugge, giver en ekstra tryghed. Så er man en af de forældre som føler dette behov, for konstant at vide hvordan ens barn har det, så ja – køb en babyalarm med kamera og wifi, da dette vil give dig en større tryghed. Her vil en vuggedødsalarm, højst sandsynlig også være en god ting at købe, så du altid ved at dit barn trækker vejret og har det fint. Er du derimod ikke en af de slags forældre, så kan du fint nøjes med en ganske almindelige baby alarm uden kamera eller monitor. Du har ikke brug for en smart baby monitor, da det at kunne høre om dit barn græder, som regel er godt nok til at gøre dig tilfreds.
Nogle forældre kan også bare godt lide at se på deres barn sove, også når de ikke er i rummet. Her vil en alarm med kamera også være det bedste valg, gerne et med så god en opløsning som muligt. Så kan du altid se dit barn ligge og sove trygt i sin juniorseng eller tremmeseng. Hertil er en sådan baby monitor virkelig et smart stykke babyudstyr.

Læs også: Find den rigtige seng til dit barn

Find det bedste babyudstyr til dit barn. Den bedste babyalarm, juniorseng og tremmeseng

Babyalarm tilbud

Hvor finder man så de bedste tilbud på babyalarmer?
Skal du have en god baby monitor eller alarm, så er det på internettet du finder de bedste priser. Du finder et rigtigt godt udvalg på hjemmesider som Jollyroom, Babysam eller onlinekids, men de billigste priser på babyalarmer jeg har fundet, er inde på Danbaby.dk – de har ofte nogle rigtig gode tilbud på deres baby alarmer, både med og uden kamera. Her finder du også vuggedødsalarmer, babylegetøj og alt det andet babyudstyr som de nu engang har i den slags butikker. Jeg købte selv en billig alarm og bæresele derfra, sidste måned og var rigtig tilfreds med begge dele.