Gratis software til E cigaret

Folk prøver at stoppe med, at ryge og mange prøver derfor en E cigaret. For mange mennesker er det en positiv ting, og hjælper dem godt på vej med et rygestop. At ryge på én E cigaret frem for almindelige cigaretter, er blevet populært da, der er flere steder der tillader, at man må ryge på E cigaret indendørs. Så hvis du stadig ønsker, at være en del af fællesskabet af rygere, men også gerne vil kunne ryge indenfor uden, at genere folk så tag et kig på en E cigaret.

Er det usundt, at ryge E cigaret

Der har været stor debat om hvorvidt det er usundt, at ryge E cigaretter. Der findes 2 forskellige former for E cigaretter. Det er med og uden nikotin. Når du ryger dem helt uden nikotin, er der ikke større chance for, at tage nogen skade, da du kun får damp ned i lungerne.

Mange rygere der går fra normale cigaretter til, at ryge på en E cigaret vil i de fleste tilfælde vælge den version med nikotin, da det i de fleste tilfælde er det de er afhængige af. Fordelen ved en E cigaret frem for normale cigaretter er, at du kan skrue ned for mængden af nikotin, du skal indtage. Ved at du har muligheden for, at skrue ned for mængden af nikotin, kan du lettere trappe langsomt ud, og til sidst ryge helt uden nikotin. Når du ryger uden nikotin, vil du have meget lettere ved, at ligge dem på hylden. Mange vælger dog, at beholde deres E cigaret også ryge på den, da man kan få forskellige smag til dem så der er mulighed for, at de kan bruges til fester som en form for vandpibe.

Hvad koster en E cigaret

En anden grund til, at mange vælger at ryge E cigaretter frem for de almindelige cigaretter, er også økonomien. Det er meget billigere i længden, at ryge på en E cigaret. Priserne på dem svinger fra et par hundrede kroner til flere tusinde. De fleste af alle E cigaretter, er i god kvalitet og man kan derfor vælge en billigere model, og have den i lang tid nok til, at den stadig vil være billigere end normale cigaretter. Har man små børn, så er det også meget sundere for en baby at blive udsat for røgen af en ecig, frem for en rigtig. Den sætter sig heller ikke i alt barnets babylegetøj eller babyudstyr på samme måde. Der er jo desværre stadig alt for mange forældre som forsat vælger at ryge indendørs.

Den største investering i overgangen fra almindelige cigaretter til E cigaretter er helt klart selve E cigaretten. Selvom den ikke er helt vildt dyr, så er det stadig en større investering, at gøre sig. Men når man først har fået købt den, er der mange penge at spare. Det skyldes at, den væske man ryger der i, er meget billigere en normale cigaretter, og man vil derfor spare penge med tiden.

Hvad smager en E cigaret af

Der er et utal af forskellige smags væsker, man kan fylde i sin E cigaret. I starten bruger man typisk et par gange på, at finde den helt rigtige smag for en, men man finder hurtigt en man holder meget af og ender typisk med, at ryge den smag fremover. Der er dog stadig en del, der har flere forskellige væsker, så de altid kan få en anderledes smag end før.