Julefest og julekostumer

kostumer og udklædningIgen tid til årets julefest.. Denne gang fejre vi hos Fri Software stor julefest med dertil hørende jule udklædning og kostumer, juleøl, nissepiger og alt andet som høre julen til.
Vi starter i år festen med en let jule buffet, bestående af jule inspireret tapes, bestående af pulled juleand i mini burgere, juleskinke, julesteg og masser af Tuborg julebryg. For medlemmer af fri software, er prisen kun 150,- per person, men det kræver så også at man kommer iklædt et jule kostume af en eller anden slags.. kommer man uden kostumer, så skal der ligges 100 kroner ekstra til prisen. Så det står faktisk en frit om man kommer i en udklædning eller ej, prisen bliver blot lidt højere hvis ikke.

nisse kostume

Det vil løbende være underholdning i form af vores helt egen DJ Franz og nissepigerne, så det kan kun blive godt. I løbet af dagen vil det være forskellige konkurrencer, som f.eks. præmie for bedste kostume, nissetagfat og meget mere. Kommer der flere i samme kostumer, så er chancen for at vinde jo noget mindre, så derfor kan det være en ide, at til denne fest, gå efter en lidt mere unikt udklædning som man er sikre på at ingen andre kommer i.. grunden til dette er at vil gerne vil undgå at der sidder 5 ens nissemænd og drikker julemost, så heller ene blå nisse, en gul nisse eller hvad i nu finder på af skøre påfund. Husk ingen børn med denne gang, så ikke noget med at dukke op med den lille i bæresele, barnevogn eller hvad i nu ellers plejer. Dette er en børnefri julefrokost. Kan i ikke undvære jeres barn, så køb en babyalarm med kamera og installere en app på telefonen til at overvåge dem, blot de bliver hjemme.
Der vil som altid være gratis drikke og mad for de penge i giver i entre. Alt sammen sponsoreret af fri software.

Børnefri julefrokost - så ingen baby eller babyudstyr til festen

I løbet af aftenen tager vi i samlet flok ind til byen i Aalborg og fortsætter festen der, så ønsker i ikke at være udklædt i kostumer derinde, bedes i medbringe skiftetøj.

Vi ser igen frem til en super sjov og festlig dag med alle jer hos Fri-software.dk

og så lige en lille video for at komme i den helt rette julestemning.