Oktoberfest hos fri software

babyudstyr til de små børnJubii! Nu er det snart Oktober igen og dermed til fint at finde sit Tyroler kostume frem og deltage i årets Oktoberfest med masser af øl, fest og hornmusik. Her hos Fri Software er det efterhånden blevet en fast begivenhed at alle som har nogen tilknytning til siden mødes i vores Tyroler udklædning, får en smule og drikke og tager derefter ind til selve festen.
Oktoberfesten er efterhånden blevet rigtig populær herhjemme i Danmark (og i flere andre lande i Europa) og bestemt ikke uden grund, har man først en gang prøvet at deltage i en rigtig Oktoberfest, er det næppe sidste gang man ønsker at gøre dette. Det hele startede faktisk for snart 12 år siden da mig og Paul sat og legede med computeren og faldt over en annonce for Oktoberfesten i München, der var masser af festglade mennesker iført skøre Tyroler kostumer, med alpehuer og læderhosen og det hele så faktisk ret så fjollet ud. Paul nævnte at det kunne da faktisk være sjovt at prøve det og dagen efter satte vi os i bilen og kørte af sted mod München. Vi festede godt og grundigt igennem i 3 dage før vi igen satte snuden hjemad mod lille Danmark. Det var en tur og oplevelse som vi aldrig glemme, den stemning som man finder til Oktoberfesten in München kan slet ikke sammenlignes med noget som helst herhjemme. Det der måske kommer tættest på er karnevallet i Aalborg, men selv det er ingenting i forhold. Derfor besluttede vi allerede året efter at vi hvert år ville mødes og deltage i en eller anden form for Oktoberfest, hvilket vi så også har gjort siden. Desværre er det kun en gang efterfølgende hvor vi kunne finde tid og penge til at tage til München, de andre gange har vi måtte nøjes med de forskellige lokale Tyroler feste herhjemme, som jo slet ikke kan sammenlignes med den rigtige, selvom mange af disse også er rigtig sjove og bestemt et besøg værd.

De fleste af jer ved jeg elsker at klatre, og derfor har jeg sat mig selv den udfordring at bestige den store klatrevæg i nordkraft, udklædt i mit tyrolerkostume. Læs mere om klatrevægge i vores nye indlæg herinde.

Derfor giver det jo selvfølgelig mening at alle os her på Fri Software også skal deltage i en af disse feste her i Oktober og i år faldt valget på den store Oktoberfest i Aalborg, her den den 27. september 2014 med live musik fra bands som f.eks. Dj Anton & Antonia og selveste Hermes House Band (ja, dem med Country Roads). Vi mødes her om morgenen klokken 10 og starte dagen med et par snaps og lidt rundstykker mens vi arbejder på at komme i stemning med forskellige tyske klassikere. Senere på dagen går turen ind til Gigantium hvor vi sætter fyld tryk på festen. Senere på natten går turen ind til Heidis Bierbar hvor der deles jägerbombs ud til hele flokken. Hellere det end gå til mor-møder med mine veninder, som kun snakker om børn, babyudstyr og hvilken bæresele som er bedst. Nej tak, så heller øl og tyrolermusik.
Skulle du også have lyst til at prøve at komme til tyroler fest kan dette kun anbefales, det er en af de sjoveste begivenheder vi har her i Danmark (selvom den jo enlig er Tysk) og en oplevelse som du bestemt ikke bør snyde dig selv for. Læs mere om dette her

Så tag et smut forbi oktoberfestaalborg.dk og køb et par billetter og derefter forbi kostumeoutlet.dk og find det helt rigtige tyroler kostume, så er du klar til årets fest!

Kilder: