Valg af tyroler kostumer

Valg af tyroler udklædning, find det helt perfekt kostume til din næste oktoberfest.Nu er det ikke mange måneder igen før det atter er tid til den store Oktoberfest. Og i den forbindelse skal vi have valgt nogle Tyroler kostumer. De kostumer vi havde sidste var blandt de helt billige og derfor var de ikke værd efter festen. Hvad kan man så lære af dette? Nemlig at hvis man overvejer at tage til Oktoberfest flere gange, så skal man holde sig fra helt billig tyroler kostumer og i stedet købe kvalitet. Vi fandt heldigvis en online side, karnevalsshoppen.dk hvor de solgte både de billige kostumer, men også nogle i hvad de selv kalder en god kvalitet, så nu får de en chance. Vi fandt lidt inspiration til hvordan du selv kan lave dine kostumer inde på kostumerogudk.wordpress.com men det var lidt for besværligt, og kvaliteten bliver næppe bedre end dem vi købte sidste år. Jeg ved at jeg hellere vil betale lidt ekstra, og så få en udklædning som kan bruges flere år i træk, frem for at skulle bruge tid og penge, på at lede efter nyt næste år igen. Vel og mærke hvis jeg ikke igen i år, når at blive mor igen, og så skal have barnet med til festen i bæresele. Men det er også altid lidt sjovere at dukke op i en kvalitets udklædning frem for noget som lyser langt væk af, “jeg har købt noget billigt for at spare lidt penge”.

Hvorfor Tyroler kostumer

Men hvorfor lige vælge et tyroler kostumer. Det giver lidt sig selv, da vi jo skal afsted til Oktoberfest i Gigantium, Aalborg. Og for at kunne deltage her så kræver det jo en eller anden form for tyrolertøj, da det jo er en tyroler temafest som der afholdes. Her er udklædningen jo en stor del af den gode stemning, og vi er jo derfor nød til at finde en tyroler udklædning som passer til arrangementet.

Hvorfor deltage i en Oktoberfest

Har man før prøvet at deltage i en tyrolerfest så kender man allerede svaret på dette spørgsmål. Stemningen til en god Oktoberfest er helt utrolig. Alle omkring en er glade og festlige, og så bliver det hele jo lidt sjovere når alle andre også ser komplet tåbelige ud i deres udklædning. Det er noget helt andet til karneval, Halloween eller fastelavn, her er der jo også man der kommer i flotte kostumer, og så går lidt af det sjove jo af. Jeg vil våge at påstå at ingen mænd ser smarte ud i lederhosen og alpehue, og det er bestemt en stor del af charmen. At der så også kommer en masse piger, som faktisk ofte ser ganske nydelige ud i deres tyroler kjoler, af der er masser af pølser og store fadøl, det gør at man efter nok øl, faktisk også begynder at syntes at den tyske folkemusik pludselig passer ret godt ind, og faktisk slet ikke er så slem som hvis man kom til at skrue over på P4 mens de spiller Helmut Lotti. Så kan de lidt ældre mødre stå, og danse til musikken med deres mindre børn i sine baby bæreseler.

Hvis du endnu ikke har prøvet at deltage i en Oktoberfest, så er du gået glip af en stor oplevelse. Det kræver selvfølgelig at man er over 18 for at få det bedste ud af et sådant arrangement. Det er heller ikke uden grund, at folk gerne deltager år efter år i disse her arrangementer. For mig selv, er det en af de sjoveste begivenheder i løbet af hele året, og som i kan se, en som jeg ser frem til flere måneder i forvejen. Jeg har allerede købt mit billet, og hvis du lige som mig gerne vil spare penge på bilettet til det store arrangement i Gigantium, så kan du lige ny købe det igennem deal.dk og spare hele 47% som du kan se her på http://deal.dk/d/8604:nordjylland-oktoberfest-i-aalborg

Dit kostume kan du med fordel købe lokalt hos Karnevalsshoppen.dk som du finder på
KarnevalsShoppen
Danmarksgade 16
9000 Aalborg
Google Plus profil